078 153 152      Customer area
 • Automatische deuren

  Entrance Services, automatische deuren
  voor professionals.

  • 24/7 dienstverlening.
  • Volledig tweetalige medewerkers.
  • Noodnummer beschikbaar.
  Devis

  Ontdek ons gamma automatische deuren

 • Sectionale industriepoort

  Overheaddeuren op maat
  de kwaliteitsoplossing voor iedere gevel.

  • Veiligheid.
  • Duurzaamheid.
  • Maatwerk en uitstraling voor u van groot belang.

Automatische deur, snelloopdeur, automatische slagboom en rolluik: de Entrance Services oplossing voor uw veiligheid en comfort!


Sinds 1996 is ENTRANCE SERVICES een servicebedrijf dat gespecialiseerd is in de herstelling, het onderhoud en de plaatsing van toegangsinfrastructuren voor gebouwen, zoals schuifdeuren, rolluiken, sectionaalpoorten, slagbomen, schuifhekken, manuele deuren en branddeuren.

Onze teams zijn verspreid over het land in België en Luxemburg, wat de interventie in de kortst mogelijke tijd garandeert.

Ontdek onze automatische deuren, automatische poorten en rolluiken


Snelroldeur

Snelroldeur

Sectionale industriepoort

Sectionale industriepoort

Rolluik winkel & industriële rolluik

Rolluik winkel & industriële rolluik

Slagboom ELKA

Slagboom ELKA

Toegangs controle

Toegangs controle

Onze partners in automatische deuren en automatische toegang:

Automatische deur: een project op maat met Entrance Services

Dankzij onze projectafdeling kunnen we u een gratis offerte aanbieden die een op maat gemaakt project garandeert. Via onze contractuele onderhoudsdienst bieden we onze klanten een persoonlijke service 24/24 uur - 7/7 dagen. In deze context bieden we zeer voordelige interventietarieven en de identificatie en traceerbaarheid van de apparatuur sinds de installatie en het onderhoud ervan in overeenstemming met de geldende normen.

Entrance Services : ISO en VCA gecertificeerd bedrijf

ENTRANCE SERVICES blijft in de voorhoede van de technologie dankzij zijn certificeringen VCA en ISO 9001 en een voortdurende training van onze technische teams, zowel naverkoop als nieuwe verkoop. Bij Entrance Services wordt alles gedaan om improvisatie te voorkomen.

Brandstofcrisis

PRI JSBELEID
Forfaitaire verplaatsingsvergoeding

Er geldt een toeslag van 13,25% van de verplaatsingskosten als de officiële brandstofprijs de grens van 1,50 euro per liter overschrijdt met een minimum van 10 euro.

Automatische draaideur of automatische schuifdeur: welke deur moet u kiezen?

Met glazen schuifdeuren wordt de ruimte optimaal benut, geniet u ten volle van het daglicht en hebt u de keuze uit verschillende soorten mechanismen. De draaideuren bieden een modern design dat hand in hand gaat met een optimale veiligheid en betrouwbaarheid. Hun openings- en sluitingsmechanisme kan eenvoudig worden geïntegreerd in ieder gebouw. Deze deuren kunnen ook worden voorzien van lasersensoren voor de veilige sluiting van de deur. Schuifdeuren zijn de meest universele modellen, die zich in iedere ruimte weten in te passen en voldoen aan alle verwachtingen inzake toegang en gebruikscomfort.

Snelroldeur en sectionale industriepoort

De snelroldeur en de industriële sectionaaldeur zijn twee veelgebruikte industriële sluitoplossingen. De snelroldeur biedt een snelle opening voor een vlot verkeer van goederen en personen, wat bijzonder nuttig is in de logistiek en de productiesector.

De sectionale industriepoort zorgt voor een optimale thermische en akoestische isolatie, waardoor comfortabele werkomstandigheden en meer veiligheid worden gegarandeerd. Of u nu de productiviteit van uw bedrijf wilt verbeteren of de veiligheid van uw goederen en werknemers wilt garanderen, beide oplossingen kunnen aan uw behoeften voldoen.

Hermetische deur en automatische branddeur

In sommige gebouwen zijn ze verplicht. Automatische branddeuren zijn brandvrij en waterdicht en voorkomen de verspreiding van rook door tocht. Deze deuren worden meestal mechanisch bediend, ook als er geen stroomvoorziening is. Wij installeren ook luchtdichte deuren voor geschikte ruimtes.

Rolluik winkel en industriële rolluik

Entrance Services is gespecialiseerd in het plaatsen, vervangen en herstellen van professionele rolluiken.  Wij plaatsen zowel metalen rolluiken en roldeuren voor winkels als industriële rolluiken.  Onze specialisten en technici, experten inzake rolluiken en roldeuren, staan altijd ter beschikking om de goede werking van uw installatie te garanderen.  Omdat uw tevredenheid voor ons centraal staat, bieden wij u altijd kwaliteitsvolle diensten aan. Dankzij onze organisatie voorzien we u snel van een antwoord en zijn we steeds reactief voor iedere aanvraag.

Slagboom

Wil u graag een automatische slagboom laten plaatsen? Entrance Services is uw expert inzake automatische slagbomen. Onze experten inzake automatische slagbomen verplaatsen zich over heel België en Luxemburg. Neem contact met ons op om uw project te bespreken zodat we u een offerte op maat kunnen sturen.

Interventie en onderhoud van uw infrastructuur

Een defect kondigt zich niet op voorhand aan, Entrance Services zorgt voor een snel en efficiënt herstel.  Een simpel telefoontje en wij doen de rest. Met vele jaren ervaring op zak, tal van referenties en een beleid dat is toegespitst op de tevredenheid van onze klanten, zorgen wij voor de herstelling van de automatische openingssystemen van professionals. We bieden ook verschillende contractuele formules aan die een lange levensduur van uw apparatuur verzekeren en die u voordelige tarieven en toegang tot onze wachtdienst opleveren.

Automatische deuren: veelgestelde vragen (FAQ)

Ontdek alles wat je moet weten over onze diensten voor automatische deuren door onze uitgebreide FAQ's te bekijken. Of je nu vragen hebt over het oplossen van problemen, installatie, onderhoud of de verschillende soorten automatische deuren die verkrijgbaar zijn, onze FAQ's zijn er om je vragen te beantwoorden. Krijg antwoord op je meest gestelde vragen en vind essentiële informatie om weloverwogen beslissingen te nemen. Als je het antwoord dat je zoekt niet vindt, aarzel dan niet om direct contact met ons op te nemen. Jouw tevredenheid is onze prioriteit en we zijn er om je bij elke stap te begeleiden.

Volg ons

Entrance Services


Rue de la légende, 20
4141 Sprimont


Stijn Streuvelstraat, 7
1800 Vilvoorde

078 153 152

Entrance Services © 2024 - Site Internet optimisé par Référenceur - Politique de confidentialité